Missa inte tröjförsäljning och utskottsrekrytering på onsdagens infolunch!

Datum: 
28 sep 2011 - 12:00 - 13:00

Vi välkomnar alla läkarstudenter att mingla med styrelsen samt utskottsrepresentanter på onsdagens lunch i glasentrén. Passa på att spana in MF:s för höstens nya t-shirts, lämna in en äskning eller köp fotokatalogen om du missade att göra det i våras. Det kommer även att finnas möjlighet att betala MF-Idrott kontant. Dessutom lottas en MF-tröja ut bland dem som blir MF-medlemmar på onsdag!
Välkomna!

 
Studiesociala utskottet behöver fler engagerade!
Medicinska Föreningens studiesociala utskottet ser till att läkarstudenter kan kombinera studier med roliga aktiviteter. För att roliga idéer ska förverkligas behövs det många engagerade och studiesociala utskottet behöver just nu fler medlemmar. Har du tips på roliga aktiviteter men brist på tid? Kom och prata med oss på onsdagens infolunch eller maila Linn Hjertén (sss@mflinkoping.se) eller Linn Wedén (linwe371@student.liu.se) så kanske just ditt roliga förslag kan bli verklighet!


Även utbildningsutskottet söker nya medlemmar, både preklin-och klinstudenter
Under hösten planerar utbildningsutskottet att arbeta med FoF samt VFU-förbättringar. Om du inte kan dyka upp på onsdag men är intresserad av att engagera dig är du välkommen att komma på utskottets nästa möte 12/10 17.00 på Örat alternativt maila Hannes Gerhardsson och Frida Svensson på utb@mflinkoping.se


Missa inte möjligheten att äska pengar!
Medicinska Föreningen har en äskningspott för medlemmar som har idéer och vill genomföra aktiviteter. Verksamhetsåret 11/12 är den på kr. Äskningen skall vara väl motiverad och vara öppen för alla Medicinska Föreningens medlemmar. Du/ni får besked om styrelsen beviljar äskningen innan ni lägger ut pengar.