Välkomna till en ny termin!

Varmt välkomna till ett ny termin, vi i styrelsen är grymt taggade på allt roligt som händer i höst och hoppas att ni känner likadant! Som ni kanske har sett har det skett en del förändringar vid glasentrén, den nya byggnaden är i bruk med nya föreläsningssalar och grupprum och vi har dessutom fått runt 350 nya cykelplatser. För att förstå hur cykelställen fungerar finns det en instruktion på dem, ett tips från någon som provat är att inte försöka för första gången kl 07.58... ;)   

 

På gång i höst är bland annat en ölprovning/pub som anordnas av studiesociala utskottet, preliminärt datum är den 24 september. Puben blir en perfekt uppvärmning för Sjukhusfesten som äger rum dagen efter - den 25 september!

 

 

För den mer utbildningsintresserade kan sägas att HEL-kursen kommer att förändras och byta namn till IPL - InterProfessionellt Lärande. För att utveckla denna grupp har en temagrupp bildats som nu söker två läkarstudenter som vill engagera sig och representera sin utbildning. Är du intresserad, hör av dig till MFs utbildningsansvariga Amanda Wessne eller Lars Östman (mail utb@mflinkoping.se). Vill man engagera sig inom MF utan att vilja sitta i styrelsen är utskottsengagemang ett perfekt sätt att göra det på. Samtliga utskott kommer att ha uppstartsmöte den 7 september kl 17.15, info om lokal kommer.

 

I och med att det är en ny termin välkomnar MF och Superfaddrarna nya LÄK-nollan till Medicinska Fakulteten och vi hoppas att du också gör det! Under de kommande två veckorna pågår NolleP med en mängd aktiviteter för 126 nya fräscha studenter. Vi hoppas att de kommer att trivas på Sveriges bästa läkarprogram!

 

Har ni några frågor är det bara att fråga oss på ert upprop idag (eller maila till styrelsen@mflinkoping.se), vi ser fram emot att träffa er. Glöm inte att hemsidan (www.mflinkoping.se) och facebooksidan (https://www.facebook.com/mflinkoping?fref=ts) är bra kanaler om ni vill vara uppdaterade på vad som händer och vad vi gör. Vi har också ett instagramkonto för er som vill veta vad vi pysslar med, följ @mflinkoping om du är intresserad!  

 

 

Vi ses snart!

 

Bästa Hälsningar

Medicinska föreningens styrelse

BilagaStorlek
20150823_192328.jpg2.14 MB