Idrottsutskottet i Medicinska föreningen heter MF-idrott och vi anordnar varje vecka olika sporter för föreningens medlemmar. Det vi bland annat erbjuder är fotboll, innebandy, volleyboll, basket och simning. Någon gånger per år arrangerar vi också turneringar – till exempel i beachvolleyboll, vanlig volleyboll och fotboll. För mer uppdaterad info, gå med i gruppen på Facebook!

Alla är välkomna, oavsett vilken nivå man ligger på och vilka ambitioner man har – det viktigaste för oss är att ha roligt.

MF-idrotts aktiviteter är ett ypperligt tillfälle att kombinera nytta med nöje – bra och rolig träning och chans att träffa trevliga  studenter från alla terminer. Kan det bli bättre?!

Att vara med är superenkelt: Kom och prova på och se om du trivs, gör du det och vill fortsätta att komma kostar det 140kr/termin. Pengarna betalas till Medicinska Föreningen (gäller både preklin och klin) och sätts in på bankgironummer 5327-1789. Skriv “Idrott-liu-ID”, till exempel “Idrott-jonst432”. Maila också till idrott@mflinkoping.se för att bekräfta att du har betalat medlemskapet. Observera att du måste måste vara MF-medlem för att ta del av MF-idrott.

MF-idrott ansvarar även för vårt lag i Med-SM.

Har du frågor, tips eller vill engagera dig i idrottsutskottet kontakta idrottsansvarig Daniel Gordani på idrott@mflinkoping.se